O nama
Ćao drugari, hvala što ste posetili našu stranicu!
Mi se bavimo odgojem i prodaja kunića nekoliko rasa patuljasti kunići, kao i opreme za njih.

Početak

Početak odgoja je bio sasvim slučajan, još 2017 te godine. Kupili smo jednog kunića kako bi oplemenio naš prostor pored vrnog jezerceta, a onda smo nabavili još jednog kako prvi ne bi bio sam. Pol prvog zeke nismo znali pa smo joj dali univerzalno ime Minja, dok je drugi zeka bio dečak i nazvali smo ga Peki. Ispostavilo se da su mužjak i ženka i ubrzo smo dobili njihove bebe. To je bila ljubav na prvi dodir! Prvo leglo smo uspeli da udomimo kod prijatelja, a pošto ništa nismo znali o odgoju vrlo brzo dobili smo još jedno leglo! U nedostatku opcija za udomljavanje postavio sam njihove fotke na oglase i uspostavio sam saradnju sa pet šopom koji je otkupio celo leglo. Tada me ubediše da otkažem već zakazanu sterilizaciju za Minju.

Možemo reći da je to početak odgoja koji traje i razvija se u kontinuitetu. Zbog povećane potražnje ubrzo sam nabavio još dve devojke Maron i Boni, kao i dečaka Paća. Nedugo zatim sam prekinuo saradnju sa pet šopom jer je njihova politika poslovanja jako okrutna. Naime, zeke su neretko uzimali sa 18 dana starosti, a cena je bila mizerna. Nikako mi se nije svidelo da zeke koje su tek progledale budu odvojene od majke. Tada pokrećem internet prodaju u obliku kakav je danas..

Rast na društvenim mrežama

U leto, kada je potražnja za zekama minimalna, bez ikakvog poznavanja marketinga i algoritama društvenih mreža otvaram instagram profil. Uz dozu početničke sreće, predanošću i nekom vrstom talenta uspeo sam da podignem profil do neverovatnih brojki. Svojim kreativnim marketinškim radom smo postali najpopularnija stranica po pitanju sitnih životinja u Srbiji, a što se tiče prodaje zeka popeli smo se na sam vrh, verovatno i na prvo mesto. Nažalost mnogima smo zasmetali i uz neke naše greške kada smo pružili poverenje pogrešnim osobama, određen broj ljudi se udružio i profil nam je ugašen. Ugašeno nam je i nekoliko narednih profila. Srećom to su bile prolazne poteškoće tako da smo sada na instagramu veoma aktivni. Takođe imamo profile i na ostalim mrežema, na Fejsbuku i Tiktoku.

Izložbe i uspesi

Posle 3 godine odgoja izašli smo na izložbu i odmah uzeli prvaka rase i šampiona države! Uspesi nisu izostali ni na narednim manifestacijama koje sve slabije posećujemo.
Naše krvne linije nismo ograničili na domaće poreklo već imamo kuniće iz Hrvatske, Slovačke, Crne Gore i Češke. Uskoro se nadamo saradnji i sa kolegama iz Mađarske i Makedonije.
Naše zeke su do sada svoje domove pronalazile u skoro svim državama Balkana, kao i kod odgajivača u Nemačkoj.
Aktivno izučavamo standarde rasa i trudimo se da ih ispunimo do najsitnijih detalja.

U odgoju imamo patuljaste lavlje glave, patuljaste teddy kuniće, patuljaste ovnolike i teddy patuljaste ovnolike kuniće.
U ponudi imamo kaveze i opremu.
Nudimo mogućnost ličnog preuzimanja kunića u Pančevu i Beogradu, a takođe vršimo slanje u sve gradove za koje postoji autobuska linija iz Beograda.

Prodaja kunića možete potražiti na nekim  od društenih mreža, kao i kontaktom na naš broj

 

patuljasti kunići Pančevco
Slika Srđana i dva slatka kunuća
Pogledajte našu galeriju i kontatkirajte nas!
« of 23 »