Pogledajte neke od slika naših slatkih kunića

Prodaja kunića Pančevo!!

« of 5 »
« of 4 »

Prodaja kunića Pančevo!!

U ponudi imamo teddy kuniće, patuljastu lavlju glavu, patuljaste ovnolike i patuljaste teddy ovnolike kuniće. Matične kuniće smo pažljivo birali uz pomoć međunarodnih sudija ocenjivača. Mališani se od majke ne smeju prerano odvajati tako da Vas molimo za strpljenje ukoliko u datom trenutku nemamo zeka koje su spremne za novi dom. Male zeke preventivno tretiramo protiv parazita i upale očiju, a svi primerci su nam vakcinisani protiv miksomatoze. Zeke dobijate kao socijalizovane primerke u optimalnoj starosnoj dobi za preuzimanje.

Patuljasti kunići su zečevi niskog rasta koji su preslatki i otporni na uslove. Savršeni su kao kućni ljubimci i preslatki su.

Prodaj kunića Pančevo!!

Kontaktirajte nas pronađite vašeg ljubimca

U odgoju imamo patuljaste lavlje glavepatuljaste teddy kuniće, patuljaste ovnolike i teddy patuljaste ovnolike kuniće.
U ponudi imamo kaveze i opremu.
Nudimo mogućnost ličnog preuzimanja kunića u Pančevu i Beogradu, a takođe vršimo slanje u sve gradove za koje postoji autobuska linija iz Beograda.

 Dostignuća

Posle 3 godine odgoja izašli smo na izložbu i odmah uzeli prvaka rase i šampiona države! Uspesi nisu izostali ni na narednim manifestacijama koje sve slabije posećujemo.

Naše krvne linije nismo ograničili na domaće poreklo već imamo kuniće iz Hrvatske, Slovačke, Crne Gore i Češke. Uskoro se nadamo saradnji i sa kolegama iz Mađarske i Makedonije.
Naše zeke su do sada svoje domove pronalazile u skoro svim državama Balkana, kao i kod odgajivača u Nemačkoj.
Aktivno izučavamo standarde rasa i trudimo se da ih ispunimo do najsitnijih detalja.

Logotip odgajavačnice Pančevo patuljastih kunića